Deze serie is ontstaan in mijn Griekse buitenatelier.

uit 2020 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Avond licht

2020

Dit aquarel is ontstaan in mijn griekse buitenatelier.  het griekse licht is het uitgangspunt van werken.

Grieks licht 1

2020

Deze aquarelle is ontstaan in mijn buitenatelier van ons Griekse huis. ik heb geprobeerd het Griekse licht te vangen. Op warme dagen vernevelt het licht en wordt het zacht. Bijna transparant.

Grieks licht 10

2020

Het zachte Griekse licht op warme zomerdagen was mijn  uitgangspunt. Geschilderd in mijn Griekse buitenatelier van ons Griekse huis.

Grieks licht 11

2020

In mijn buitenatelier in Griekenland heb ik het Griekse licht proberen te treffen, wat mij omgaf. Zacht en verneveld, zoals dat op warme dagen in Griekenland kan zijn.

Grieks licht 12

2020

Dit werk is in mijn Griekse buitenatelier gemaakt. Omgeven door het Griekse licht heb ik dat proberen te schilderen in een aquarelle.

Grieks licht 13

2020

Deze wat grotere aquarelle is gemaakt in mijn Griekse buitenatelier bij ons huis. Het Griekse licht, wat mij omgaf, was het uitgangspunt.

Grieks licht 14

2020

Deze aquarelle is ontstaan in mijn Griekse buitenatelier. Omgeven door het Griekse licht heb ik dat proberen te schilderen.

Grieks licht 15

2020

Deze wat grotere aquarelle heb ik geschilderd in mijn Griekse buitenatelier.  Omgeven door het Griekse licht, was dat mijn uitgangspunt. 

Grieks licht 16

2020

Deze Aquarelle is ontstaan in mijn Griekse Buitenatelier van ons huis. het Griekse licht was het uitgangspunt. Zacht en verneveld, zoals dat kan zijn op warme dagen.

Grieks licht 2

2020

In deze aquarelle probeer ik het zachte Griekse licht te vangen. Dit doe ik in mijn buitenatelier in ons Griekse huis.

Grieks licht 3

2020

Deze aquarelle is ontstaan in mijn buitenatelier tijdens mijn verblijf in ons Griekse huis. ik heb geprobeerd het zachte Griekse licht te vangen, wat mij omgaf.

Grieks licht 4

2020

Dit werk is ontstaan in mijn buitenatelier in ons Griekse huis. Omgeven door het Griekse licht, probeerde ik dat te treffen.

Grieks licht 5

2020

Deze aquarelle is gemaakt in mijn Griekse buirenatelier tijdens mijn verblijf in ons Griekse huis. Ik heb geprobeerd het Griekse licht te vangen.

Grieks licht 6

2020

Deze aquarelle is ontstaan in mijn buitenatelier in Griekenland. Omgeven door het Griekse licht, heb ik dat geprobeerd te vangen.

Grieks licht 7

2020

Dit werk is ontstaan in mij buitenatelier in ons Griekse huis. De aquarelle techniek leent zich goed voor het vernevelde Griekse licht op warme dagen.

Grieks licht 8

2020

In mijn buitenatelier in ons Griekse huis heb ik, omgeven door het Griekse licht,dat proberen te treffen. De aquarelle techniek leent zich goed voor dit transparante en vernevelde licht.

Grieks licht 9

2020

Het zachte licht in mijn Griekse buitenatelier was het uitgangspunt. In de zomer op warme dagen kan het licht zo verneveld zijn. Aquarelle is dan een goede techniek hiervoor.

morgen licht

2020

Deze aquarel is ontstaan in mijn buitenatelier in Griekenland. Het zachte licht van de ochtend uren was het uitgangspunt.